oli merimiestarinoissa elävä legendaarinen maailmanmatkaaja, jonka elämäntehtävänä oli tarun mukaan käydä maapallon joka kolkassa keräämässä kokemuksia ja tapaamassa erilaisia ihmisiä. Matkan varrella hän tutustui viidakon villeistä tunnettuihin julkkiksiin.

r. Jonesin intohimona oli myös saada makuelämyksiä eri maiden keittiöiden herkuista. Hänet tunnettiin kaikkialla leppoisana seuramiehenä, jolta tarinaa riitti niin kauan kuin ruokaa ja juomaa vain piisasi. Usein valomerkki viitoittikin majakan tavoin Mr. Jonesia jatkamaan matkaa eteenpäin.

r. Jonesin rakkain paikka maailmassa oli Rauma. Kaupungista tuli hänelle
kotisatama, jonne maailman merien takaa oli hyvä tulla ja olla niin kuin kotona. Erityisesti raumalaisten
hyväntuulisuus ja jaaritukset tekivät suuren vaikutuksen. Mr. Jonesin toive oli saada Raumalle ruoka- ja seurustelupaikka, joka kantaisi hänen legendaarista nimeään. Paikan, jonne väki voisi kokoontua seurustelemaan hyvän ruoan ja juoman kera sekä tutustumaan Mr. Jonesin rakkaisiin matkamuistoihin.

Tervetuloa viihtymään hyvän ruoan, juoman ja seuran pariin!
18.09.2014
Uutisia
Ravintola Mr Jones - Valtakatu 5, Rauma.
Puhelinnumero ravintolaan 02-8210717

♪ Olemme järjestäneet teille ohjelmaa!
LOKAKUUN LIVEILLAT:
pe 3.10. Miina Mikkonen Duo
pe 10.10. Janne Mäkinen
pe 17.10. Suvi Lehto Duo
pe 24.10. The Bänd
pe 31.10. Jukka Lamminen

♪ Tilaisuuksiin on VAPAA PÄÄSY!

♪ Musiikki alkaa soimaan klo 22.30 jälkeen joten musiikki ei häiritse ruokailijoita mutta ei ole liian myöhäinen aika live-musiikin ystäville.

ESIINTYJÄT

♪ MIINA MIKKONEN DUO
Raudanlujana esiintyjänä tunnettu Miina on kiertänyt maatamme eri kokoonpanoissa vuosien ajan. Olet varmasti nähnyt ja kuullut Miinan esiintyvän YÖn, Dannyn tai Spandex-bändin kanssa. Keikalla kuullaan tuttuja rock- ja pop -hitteja vuosien varrelta.

https://www.facebook.com/miina.mikkonen


♪ JANNE MÄKINEN
Musiikin monitoimimies Janne Mäkinen on raumalaisille tuttu mies monista yhteyksistä. Kitaralla lauluaan säestäen hän viihdyttää yleisöä niin ikihirveillä, kuin uusklassisillakin tulkinnoillaan ei Popedan eikä Yön biiseistä. Ketään kylmäksi jättämätön shöw lämmittää
vielä aamullakin, vaikka rullakebabin puolikas povarissa onkin jo kylmennyt. Haljennut näyttö ja kadonnut visakaan ei v!tuta enää niin paljon, kun on mielessä muistot mukavasta alkuillasta.


♪ SUVI LEHTO DUO
Bändin slogan on "acoustic rock covers" eli illan aikana kuullaan mm. seuraavia biisejä:

maailma on sun - tehosekoitin (7)
i remember you - skid row
piece of my heart - janis joplin
sleeping in the fire - wasp
dear rosemary - foo fighters (5)
sleeping satellite - tasmin archer (2)
my immortal - evanescence
use somebody - kings of leon (1)
no one like you - scorpions
show must go on - queen


♪ THE BÄND
Pitkänlinjan viihdyttäjän, ex – Loud Crowd solistin, JP:n nykyinen leipälaji josta big band ei enää pelkisty: Mies ja akustinen kitara! Esiintymispaikat ovat viime vuosina vaihdelleet niin yökerhoista rock – klubeihin kuin yksityisjuhlista ulkoilmafestivaaleihin.

The Bänd nimen takaa löytyy siis vankkaääninen turkulainen rockpelimanni, jolta taittuu tietenkin myös tunnelmallisempi ja trubaduuri tyyppinen materiaali. Yli 300 biisin valikoimasta löytyy taatusti jokaiselle rytmimusiikin ystävälle jotakin – ohjelmistossa kun on rock-klassikoita 1950 –luvulta lähtien: Beatles, Stones, Free, Led Zeppelin, Uriah Heep, CCR, Eagles, Dio… – tai vaikka sellainenkin ihme kuin balladi Black Sabbathilta!

Kaikki tämä aina akustisesti, muttei taatusti ryppyotsaisesti tulkittuna! Ohjelmistonsa JP määrittelee omalla tavallaan: ” Kaikkea – paitsi vanhaa tanssimusiikkia, mahanvääntöjatsia tai räppiä.”


♪ JUKKA LAMMINEN
Trubaduuri Jukka Lamminen esittää biisejä aina Coldplaysta J. Karjalaiseen omalla persoonallisella tyylillään. Ravintolat, yksityistilaisuudet ja laivakeikat ovat tulleet herralle tutuiksi menneinä vuosina. Noin 100 keikan vuositahtia tekevä Lamminen tekee myös omaa musiikkia Noise Of Thoughts- bändin kanssa.

♪ Varaa pöytä etukäteen Jonesin numerosta 02-8210717

Katso myös Mr Jones -ravintolan Facebook-sivut:
Facebook-sivuille pääset tästä.


    MISSION IMPOSSIBLE BURGER
Jättiläisburger!! 6kpl 188g black angus häränlihapihviä grillattuna, cheddarjuustoa, pekonia, tomaattia, punasipulia, suolakurkkua, Hellmans majoneesia, coleslaw-salaattia, maalaisranskalaiset.

 

 
Sähköpostiosoitteesi:


Lounaslista
Mr. Jonesin tiedotteetMR. JONES AVOINNA :

MA - TO 1600 - 0000
PE 1600 - 0200
LA 1300 - 0200
SU 1300 - 2200

Tarvittaessa auki pidempään...

KEITTIÖ PALVELEE:
MA - TO 1600 - 2130
PE 1600 - 2200
LA 1300 - 2230
SU 1300 - 2030


Ikäraja viikonloppuisin
klo 2100 jälkeen 22 vuotta

Tervetuloa viihtymään hyvän ruoan ja seuran pariin!


Valtakatu 5, 26100 Rauma
Puh. (02) 8210 717
mrjones@mrjones.fi